Om Danske
Pensionsmæglere

Det du gør nu, hjælper dig på lang sigt. Vi er her altid til at tage en snak om din pensionsordning, sundhedsordning eller pensionsforsikringer.

Jeres foretrukne samarbejdspartnere, når det gælder pensionsordning og sundhedsforsikring

Danske Pensionsmæglere hjælper virksomheder i hele landet med at sammensætte den helt rigtige pensions- og sundhedsordning - uanset branche og størrelse.

Vi er uvildige i vores rådgivning og samarbejder med alle pensions-, sundheds- og forsikringsselskaber i Danmark for at sikre, at I får den aftale, der passer bedst til jer.

Hos Danske Pensionsmæglere går vi gerne det ekstra skridt for at skabe dynamisk og uvildig pensions- og forsikringsrådgivning med fokus på kvalitet og service.

Vi er medlem af Forsikringsmæglerforeningen og godkendt af Finanstilsynet - har et skarpt hold, som er uddannet på Forsikringsakademiet.

sebastian-herrmann-NbtIDoFKGO8-unsplash

Uvildig rådgivning og konkurrencedygtige priser

Hos Danske Pensionsmæglere arbejder vi sammen med alle pensions- og forsikringsselskaber i Danmark.

Det betyder, at vi altid sørger for at skræddersy pensions- og sundhedsaftaler, så de passer til dine ønsker, virksomhedens størrelse og behov.

Vi gør en stor ære ud af at være uvildige i vores rådgivning. Det vil sige, at vi - fordi vi arbejder tæt sammen med alle danske pensionsselskaber - hverken har favoritter eller selskaber, vi ikke vil samarbejde med. Vores primære fokus er dig og dine behov - ikke vores.

For at møde jeres ønsker bedst muligt, holder vi os hele tiden opdaterede på de nyeste tiltag i branchen, vi justerer og optimerer din ordning løbende, hvis der er mulighed for det.

Danske Pensionsmæglere er desuden godkendt af Finanstilsynet, medlem af Forsikringsmæglerforeningen.

Forsikringsformidlerens rolle

Som forsikringsformidlere bærer vi flere hatte. det er vores rolle at tage dialogen for dig, samtidig med at vi skal sørge for, at du får den bedste løsning på markedet. Vi agerer mellemmand mellem dig og dit pensions- og sundhedsselskab og tager dialogen, når der er behov for det.

Det sparer dig for en masse administrative og tekniske opgaver - og det lader os gøre præcis det, vi er bedst til, at beskytte og hjælpe dig på dette område, som i manges verden kan synes en anelse kryptisk.

Vi anser det som en ære at rådgive og guide dig frem til de bedst mulige løsninger, når det kommer til pension, forsikringer og sundhed. Vores kerneværdier er uvildighed og saglig rådgivning.

På den måde forsøger vi altid at beskytte dig mod oversalg og tegning af forsikringstyper, du egentlig ikke har behov for.

krakenimages-Y5bvRlcCx8k-unsplash
linkedin-sales-solutions-Xo65s4yhRSo-unsplash

Vores arbejde

Grundstenen i vores arbejde er at starte med at finde ind til dine reelle behov ved udarbejdelse af en risikoanalyse og en generel undersøgelse af jeres medarbejderstab og udbuddet på markedet.

Med udgangspunkt i vores resultat og med et blik på jeres nuværende ordning, hvis I har en sådan én, udvælger vi de mest relevante pensionsselskabers bud på en pensionsdækning til dig og fremlægger tilbuddene for dig.

Herefter er det din beslutning, og vi hjælper dig selvfølgelig hele vejen, hvis du har brug for det.

Når du har truffet et valg, sørger vi også for at tegne forsikringerne, tilmelde medarbejderne, udfærdiger begæringer og eventuelle opsigelser til dit nuværende pensions-, sundheds- eller forsikringsselskab.

Vi hjælper med det praktiske

Vi hjælper dig med at implementere din valgte pensions- og sundhedsordning.

På den måde kan du hele tiden føle dig tryg ved tanken om, at din pensions- og/eller sundhedsforsikring bliver implementeret på den rette måde og at dine medarbejdere bliver rådgivet professionelt og uvildigt.

scott-graham-OQMZwNd3ThU-unsplash

Ajourføring

Det er også vores opgave at passe på din pensionsportefølje på en sådan måde, at pensionen er tidssvarende og præmierne ikke løber løbsk. Som dine pensionsformidlere holder vi os også opdaterede på hele markedet for at sikre, at du hele tiden har den bedste løsning til dit behov.

Skulle der opstå nye og bedre muligheder for dig, siger vi naturligvis til og præsenterer dig for de nye tilbud.

support

Hjælp ved skader

Skulle skaden ske for dig eller en af dine medarbejdere, hjælper vi jer også med at anmelde skaden. I sådanne skadessituationer skal du blot henvende dig til os, så sørger vi for, at dine forsikringsselskaber lever op til sine forpligtelser over for dig.

Vi møder dig personligt

Vi er måske gammeldags, men vi foretrækker til stadighed det personlige møde. Det er nemlig vores erfaring, at når det kommer til komplekse emner som pension, sundhed og forsikring, er det bare bedst at kunne se hinanden i øjnene - både så du får den bedst mulige rådgivning, men også så vi får nævnt alt det med småt, så det giver mening for dig og dine kolleger.

Vores rådgivningsteam møder op hos dig i alle faserne af vores samarbejde både ved det første indledende møde, når underskriften skal skrives, til rådgivningssamtalerne på virksomheds- og på medarbejderniveau, til statusmøder og når du byder velkommen til nye medarbejdere, som skal have en pensionssamtale ved ansættelsen. Og har du brug for en snak eller hjælp til en sag, skal du bare sige til, så kommer vi gerne igen.

Når det kommer til det mere administrativt tekniske i jeres medarbejderstab til- og fratrædelser, lønreguleringer og nye aftaler eller tillæg til dem, I allerede har indgået, sidder vores hold i administrationen klar.

Og det er ikke kun os selv, der ser denne styrke. Hos en række af pensionsselskaberne er vi i top 5 over ønskede samarbejdspartnere. Det er vi superstolte af!

working

Vi tager dialogen for dig

Vi mener det, når vi siger, at vi er her for dig. Og vi hører gerne fra dig, hvis der er noget, vi kan hjælpe dig med dig - uanset om det handler om tilmelding af dine børn til sundhedsforsikringen, ændringer i dit bidrag, en snak om afkast og opsparing, eller hvis du skal have hjælp til at ansøge om erstatning ved forsikringen.

Michael Yde er vores klageansvarlige, og han elsker at hjælpe vores kunder med lige netop disse sager.

Tag fat i os

Du kan altid kontakte os på telefonnummer 38 42 51 00 eller vores administration på info@danskepm.dk. Så sidder du med spørgsmål, er du meget velkommen til at give os et kald.

Vi forsøger hele tiden at blive bedre og dygtigere til det, vi laver. Og det gør vi i høj grad med baggrund i den feedback, vi får fra vores kunder. Derfor hører også gerne fra dig, hvis du er utilfreds med noget.