Sundhed

En sundhedsforsikring er for dit eget bedste, og kan både komme dig til gode før, under og efter en potentiel skade.

Sundhed i fokus

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen er et emne, vi alle taler om. Den helt store opgave er netop at gøre noget ved det.

Det kan indebære alt fra mål og handlingsplaner, ansvar, ressourcer og konkrete sundhedstiltag på arbejdspladsen. Alt dette giver på sigt en bedre sundhedstilstand til gavn for den enkelte medarbejder, hvilket ofte resulterer i stærkere ressourcer for virksomheden i form af medarbejdere der trives.

En sundhedspolitik er individuel, men som en god start tilbyder vi hjælp til at få etableret rammerne.

Danske Pensionsmægleres erfaring er, at en god sundhedspolitik - og med en god sundhedsordning - opnås der et lavere antal sygedage i virksomheden og derved en større tilfredshed og arbejdsglæde.

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash(1)

Mere om sundhedsordninger

Danske Pensionsmæglere sørger for, at I får markedets bedste løsning inden for sundhedsordninger og -forsikringer med hensyn til pris, dækning og skatteforhold.

På denne side kan du læse mere om, hvorfor vi anbefaler jer at have en sundhedsforsikring, og hvorfor jævnlige sundhedstjek er en god idé.

En sundhedsforsikring er ikke kun en god idé, hvis skaden skulle ske. Visse sundhedsforsikringer dækker nemlig også før skaden sker med forebyggende behandlinger, som potentielt set kan afværge skaden helt.

Vi formidler og rådgiver - helt uvildigt

Hos Danske Pensionsmæglere handler det helt og holdent om jer og jeres behov. Derfor formidler og rådgiver vi uvildigt omkring sundhedsforsikring for mange af landets sundhedsselskaber:

  • Dansk Sundhedssikring
  • Nordea Pension
  • Codan Care
  • If Forsikring
  • Gjensidige
  • PFA Helbredssikring
  • AP Lifeline
  • Tryg
  • Danica

Hvorfor investere i en sundhedsforsikring

En sundhedsforsikring er din sikkerhed, hvis du kommer til skade psykisk eller fysisk. De fleste sundhedsforsikringer har dækninger, som dækker både før, under og efter din skade.

Medarbejderne er en virksomheds vigtigste aktiv, og derfor er det super vigtigt at passe på de medarbejdere man har. Sundhed er derfor et helt naturligt fokus at have.

Hos sundhedsselskaberne har de et team af dygtige sygeplejersker og læger, som hjælper med at finde den bedst mulige behandlingsform til dig, når du - eller vi - kontakter dem i forbindelse med en skade. Og med de fleste sundhedsforsikringer kan du få langt hurtigere behandling, end hvis du skal igennem din egen læge eller via det offentlige.

Det er også din sundhedsforsikring, der dækker udgifterne til dine behandlinger.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash
kristine-wook-bZL9bLAZa5I-unsplash

Sundhedsordningen

En sundhedsaftale er ofte opdelt i en sundhedsordning og en sundhedsforsikring.

Forskellen er, at sundhedsordningen er den del af sundhedsaftalen, som dækker de forebyggende behandlinger - altså en forsikring, som dækker, før skaden sker.

Sundhedsordningen dækker f.eks. fysioterapi, kiropraktik, zoneterapi og massage, telefoniske konsultationer med en psykolog og lignende.

Sundhedsforsikringen

Sundhedsforsikringen er så den del af sundhedsaftalen, som dækker, når skaden er sket.

Det kan f.eks. være undersøgelser og behandlinger hos speciallæger, genoptræning efter en operation, hjælp af hjemmesygeplejersker og -hjælp, efterkontrol, psykologhjælp m.m. - men også behandlinger hos fysioterapeuter, zoneterapeuter osv.

Vil du gerne være sikker på, at du er forsikret hele vejen rundt, er det derfor en god idé at vælge en sundhedsforsikring, som dækker med både forebyggende behandlinger (sundhedsordning) og med efterbehandlinger (sundhedsforsikring).

pexels-olya-kobruseva-7163955
pexels-andrea-piacquadio-3760067

Sundhedstjek

Vi ved, at medarbejderne er den vigtigste ressource for en arbejdsplads.

Derfor samarbejder vi blandt andet med SundKoncept, som specialiserer sig inden for sundhedstjek. SundKoncepts sundhedstjek har bevist at kunne forebygge mange sygdomme ved at måle på parametre som:

Blodsukker, blodtryk, kolesteroltal, triglycerider, vægt, fedtprocent og fedtmasse, muskelmasse, BMI, taljemål, kondital, muskelstyrke og fleksibilitet.

Med udgangspunkt i disse tal udregner de også din Body Age og derved din overordnede sundhedstilstand.

Familie360

Skærmbillede 2024-02-29 kl. 09.12.51

Med Familie360 får du og din familie adgang til en personlig kontaktsygeplejerske, der hjælper, guider og rådgiver dig og eller medlemmer af din familie inden, gennem og efter et alvorligt sygdomsforløb i det offentlige. Du, din samlever eller ægtefælle og dine børn er omfattet. Du kan også tilmelde fire seniorer som et tilvalg. Dermed er også bedsteforældre af familien omfattet.

Alvorlig Sygdom

Skærmbillede 2024-02-29 kl. 09.16.14

Hvis alvorlig sygdom rammer dig kan du få behandling, undersøgelse eller second opinion i udlandet. Vi dækker udgifter til rejse, ophold, undersøgelse, behandling, medicin og efterbehandling for dig og en ledsager.

Sundhedsforsikring Senior

Skærmbillede 2024-02-29 kl. 09.16.58

Sundhedsforsikring Senior er skræddersyet til dig, der er på vej ud af arbejdsmarkedet eller er gået på pension. Med udsigt til at leve længere, er din sundhed en vigtig faktor, for at få det seniorliv du ønsker dig. Derfor tilbyder Dansk Sundhedssikring en bred dækning, der tager hånd om de behov, der opstår i dit livs efterår.

Sundhedsforsikring Flex

Skærmbillede 2024-02-29 kl. 09.17.34

Sundhedsforsikring Flex er tilpasset et liv i en travl hverdag, hvor fleksibilitet og let adgang til behandling har stor værdi. Behandlingsformerne kan være enten online/digitale eller ved fysisk fremmøde på en klinik.